ÄNGLAGAARD

- et spa for sjelen

Spa for Sjelen!

 

 

Er du på søken etter noe, men ikke vet hva? Kanskje en tur til Anglagaard kan gjøre at du kommer nærmere svaret. Healing er en prosess som starter innenfra i mennesket. Vi på Anglagaard kan hjelpe deg med å komme i gang med din reise.

 

En av de som har vært hos oss har beskrevet virkningen Anglagaard kan ha på oss mennesker;

 

"Jeg ankom Anglagaard i skumring med lys tent rundt hele gården. Det var vakkert og jeg følte meg velkommen. Da jeg satte føttene utenfor bildøra var det som om noe var annerledes her enn andre steder. Det var så stille. En god stillhet uten at det egentlig var stille. Hestene beitet fritt, hunden ruslet rundt huset. Det var absolutt liv og bevegelser her, pakket inn i myk godhet. Jeg kjente en sterk følelse av å komme hjem, enda jeg aldri hadde vært her før. Det føles godt.

 

Fra jeg kom til jeg dro følte jeg meg ivaretatt slik det føltes når jeg var liten og kom til mormor. Jeg var mormors jente og fikk alt fra yndlingsmat til kos og det viktigste av alt, kjærlighet. Under hele behandlingen var jeg smilende tilfreds i en deilig tilstedeværelse. Det tok tid å skjønne hva dette gode var. Plutselig forsto jeg, det var opplevelsen av ubetinget kjærlighet. De ga meg opplevelsen av å kjenne at jeg elsker meg selv ubetinget. Snakk om gave."

 

Les gjerne mer om hvordan Annett opplevde Anglagaard ved å klikke deg inn på REPORTASJE under fanen BERETNINGER.

 

På Anglagaard kan du fylle kroppen med universell energi. Til energibehandling og healing benyttes tromme, amuletter, naturelementer og havlyder.

 

WEBDESIGN H@NNE 2018