ÄNGLAGAARD

- et spa for sjelen

Änglagaard er beskrevet av flere Medium, bl.a. Margrete Grey Wolf og Ramona Sierra, to indianerkvinner fra USA. Stedet omtales som beskyttet av både små og store Engler, og kraftfulle Indianer voktere og ånder. Änglagaard er tuftet på en økologisk grunntanke hvor urtehagen, kunst og design inngår i en større sammenheng. På dette stedet vil man ha en unik mulighet for dyp jordingskontakt uten forstyrrelse av skadende elektroniske elementer.

 

Gullhjertehealeren

 

 

I 2013 ble visjonen og drømmen, Änglagaard - et “Spa for sjelen” realisert. Änglagaard er en magisk og idyllisk perle som ligger like nord for Jarlsberg Brygge i Sandebukten, en liten times kjøretur ifra hovedstaden.

 

 

På Änglagaard lever vi alle, store og små, dyr og mennesker, i eventyrlige rammer og felles harmoni. Her blant utsmykning og kunstferdige installasjoner vil en kunne oppleve magiske og energifylte rom med en indre ro som gir følelsen av endelig å komme hjem; en herlig følelse av å være i total væren, i nuet, i balanse og flyt. Stedets og bygningenes mange århundredes historier gjør denne solvendte perlen til en selvhelbredende plass for både to og firbente. Man kan oppleve magien ved stedets hjerte, ildstedet, som springer ut ifra røttene til selveste Moder Jord, et urgammelt kastanjetre i sentrum av denne eiendommen.

 

Haakon er av profesjon utdannet ved Universitetet i Kingston, Hampton Court, i London, innenfor Økologisk Design og Fine Art. I den senere tid har Haakon fullført et 3 årig studium i Dyrekommunikasjon og han har godkjent healer-lisens.

WEBDESIGN H@NNE 2018